top of page

SkyltStällSpecialisten – vi är vad vi heter!

Skyltställspecialisten grundades år 1982 och har ända sedan start haft en och samma ägare. Företagets målsättning har alltid vart att anpassa sig efter utvecklingen på marknaden. Det är en av förutsättningarna till att Skyltställspecialisten har existerat på marknaden i över 30 års tid och är i dagsläget en av få aktörer kvar enda sedan start.

 

Utöver en lång erfarenhet inom branschen, så är Skyltställspecialisten ett familjeföretag. Det gör att vår kommunikation både internt och externt är fenomenal. Något som behövs för att ett företag skall vara så pålitligt som möjligt.

 

Skyltställspecialisten är väldigt måna om sina kunder. Vi försöker alltid att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt. Företaget har oerhört duktiga konstruktörer som gör Er vision till verklighet. Vi löser ert problem oavsett material, trä/papper/plast/plexiglas eller tråd. Har ni frågor eller bara en idé så hjälper vi Er. Skyltställspecialistens ledord är att alltid försöka vara kunden till lags! 

Det som gör Skyltställspecialisten unik på marknaden är att vi bryr oss om Er som kund. Med det sagt så ser vi till att ta fram det Ni vill ha, efter de förutsättningar Ni ger oss. Det är Ni som ger riktlinjerna och idéerna och det är vår uppgift att se till att Ni får er vision till verklighet.

 

Skyltställspecialisten kan ta fram prover/prototyper och original på några få dagar beroede på material, om det så önskas. I företaget finns det duktig och kunnig personal. Vi hjälper Er!


För att summera vad Ni får, när Ni anlitar Skyltställspecialisten som tillverkningsföretag är följande: design, konstruktion, tillverkning, packning och leverans, från ett och samma företag. Detta företag täcker alla områden inom branschen.  

 

Om Ni ger Skyltställspecialisten möjligheten att lösa Ert problem så lovar Skyltställspecialisten göra sitt yttersta för att lösa det!

Söker Ni ett smidigt och flexibelt företag?
  – Då har ni kommit RÄTT!

Obehandlat trä

  • Denna maskin är otroligt unik och det finns endast ett få tal i hela världen.
     

  • Det som gör maskinen unik är dess färg och förmåga att trycka på alla material med en tjocklek upp till 35 cm.
     

  • Maskinen trycker 3 x 4 meter i fyrfärg.
     

  • Det som gör färgen unik är att den fäster på alla material oavsett yta.

Unik maskin

bottom of page